Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om obetänkta, förhastade ord




Jag gjorde dig lessen idag


Jag gjorde dig lessen idag
sa något dumt
som jag menade då

Nu ångrar jag bittert det där

Jag var arg för för något som bara är strunt
men då var det fruktansvärt viktigt
Jag sa saker som gjorde dig illa
(kanske jag ville dig illa)

Så länge har jag känt
och burit på vrede utan mening
Ett ord räckte till för att göra mig ond
Sen det blev sagt sökte jag fler
- så lätta de var att finna

Varje ord som du sa
varje sak som du gjorde
allt jag vridit och vänt

Med tiden som gick vred jag alltmer
vänt har jag gjort flera gånger
allting blev större än det verkligen var
små sandkorn blev stora som berg
Jag byggde och byggde
tills gränsen var nådd
Då fanns inget berg som var större

Ska jag vara ärlig
(och det måste jag nu)
Jag tänkte du hatade mig
Vet inte varför men så kändes det då
bättre kan jag inte förklara

Nu ber jag för min skull
för din skull
för vår
Sluta va lessen

...förlåt mig

Det är svårt det vi gör
och jag vill gråta med dig
för jag tycker om dig
så enormt




Övriga genrer av Sonny P
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-15 08:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P