Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röster kan bäras av vinden, och det ganska långt.


Vinden som talade


Någon släppte in en vind
genom mitt fönster
den lekte en stund i mitt hår
och röster kunde skönjas
i dess väg

hälsningar från ett förflutet
bortglömda ord som borde bevarats
men nu så välkomna igen
så många minnen återväcktes

jag återgäldade vinden
med goda tankar
öppnade fönstret
och släppte ut den igen
förundrad och lycklig






Fri vers av ~Leonardo~
Läst 557 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-10-15 21:05



Bookmark and Share


  friheten
VAcker skriven!
2008-12-23

  Ullagulla
tycker om denna....den lämnar en ljus tanke efter sig och det är en skön känsla...
2008-10-28

  Michaela Dutius
andlöst läser jag....applåd
2008-10-28

  Blåbäret
vackert...generöst delandes i sitt sätt att skicka vidare i sitt sökande efter fler att beröra och viska om minnen så dyrbara
2008-10-20

    sunnanvind
Tycker mycket om din dikt..den är så hoppfull..och vacker!
Många gånger så det finnas sånt man kan bli påmind om, som man ännu en gång får glädjas över.. Applåd!/ Sunnanvind
2008-10-19

    ej medlem längre
Vinden som bärare av ord och minnen.. en skön bild diu målar.. och slutraderna är så poetiskt vackra.. tankar som släpps ut genom fönstret och bärs iväg av vinden.
2008-10-16

  berxper
Vilken vacker dikt!
Vinden som talar...rör om...
Härligt att du släppte den fri.
2008-10-15

  Sladjana Zubcevic
"hälsningar från ett förflutet
bortglömda ord som borde bevarats
men nu så välkomna igen
så många minnen återväcktes"
Så vackert skrivet.
Underbart.
2008-10-15
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~