Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns gör jag nu för sådär 25 år sen en kobraspelman i Marrakesh som slängde sin flöjt och sprang efter en norrman som trodde han, fångat själen, i alla fall ville ha betalt...


Försökskanin


Min dott satt med kameran
mitt emot och sökte fokus

försökte fånga min själ
som jag vet hon ser

men den är kvar
känner jag

tydligt



hon fick bara någon min

konstiga uppsyner

goda skratt


som vanligt


är det inte lätt

med skådespel

för gallerierna


naturligtvis

fanns ändå

Elvisleendet






Fri vers av figurett
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-15 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett