Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuddarna tar emot skit men ger aldrig tillbaka

Många tårar har fällts
Runnit ner för min kind
Ner
På min kudde

Du har inte vetat det
Sovit under tiden
När du vaknat
Har det varit
Fullt av tårar
På min kudde

Den blir fuktig och kall
av alla mina tårar
Hoppas den inte blir förkyld
Stackars kudde
Så mycket skit du tar




Fri vers av WaldElin
Läst 295 gånger
Publicerad 2008-10-16 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WaldElin