Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om tre dagar


Om tre dagar
har mitt äldsta barn sin födelsedag
Jag har en krypande känsla inom mig
inför hans kommande födelsedag
En tveksamhet över mina känslors
beteende på mitt barns födelsedag
Dagen kommer alltid att vara speciell
Prinsessårtan är beställd
Presenterna är nästan detsamma varje år
Det blir blommor, blommor, blommor
kanske någon prydnassak
och massvis med ljus
Presenterna fär han först
sedan träffas gästerna i föräldrahemmet
där bordet står dukat med flaggan på bordet
kaffe och tårta, ljus och servetter
och foto på födelsedagsbarnet




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 398 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 01:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Förlåt att jag missade att läsa om denna speciella tid för Dig kära Gunilla men kramen kommer nu. En stor bamsekram!
2008-10-27

    eva m h
En dag med stor saknad!
2008-10-17

  Sladjana Zubcevic
Kram min vän.
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson