Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trädkronor



Vackert böljande

roströda vågor i skyn




trädkronor svajar




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-17 09:27



Bookmark and Share


    wildrosen
vacker höstpoesi...
2008-10-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, den var vacker då
Gillar speciellt andra raden
2008-10-17

  Per Rydberg
Höstlig beskrivning vars färger värmer!
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna