Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sörja är en sörja




...han tog eventuellt livet av sig


Jag var 13 år
och just hemkommen från skolan

Som vanligt
hann jag knappt innanför dörren
innan syrran och jag började gräla
(om något, vad som helst)
-Tycker ni verkligen, sa mamma,
att det passar sig att bråka nu
när pappa just har dött..?

(Jävla sätt att tala om det på!)

Jag hade sett ambulansen
utanför pappas verkstad
samma morgon
på min väg till skolan
men tänkte aldrig tanken
att det var han
min pappa
som låg på båren
De var ju så många
som fanns i samma hus

Jag gick till badrummet
Tittade på mig själv
i spegeln
för att se mig gråta
(lite absurd!)

Stod där en lång stund
(och blängde)
utan att gråta...




Övriga genrer av Sonny P
Läst 576 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-17 15:47



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Javisst är det så!
Mycket att tänka på
och ändå skall livet
vidare gå, och hela
tiden undrar man så...
En berättelse som
tar i en så...
2008-10-17

    ej medlem längre
Oerhört nära inpå huden,
berörande, blottande,
ett stort öppet sår, känns det som,
tonåringen, och:
"nu när pappa just har dött..."
*mållös*
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P