Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som du.

det kryper i hela kroppen

och allt jag vill är att skriva

något som kan beskriva

hur allt verkligen är




Övriga genrer av AlaskaPollock
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-17 17:39



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, det är verkligen något som man så vill göra, en drift i en så att säga
2008-10-17
  > Nästa text
< Föregående

AlaskaPollock
AlaskaPollock