Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inspirerad av
"Skit och pannkaka"
av * Ammi *




Censur och sårkaka

Hör att verk om bög och flata med ens
kan berövas sin rätt till existens
till och med på denna sida...

Ännu har vi laglig rätt att tala
censur och hinder är icke banala
mot förtryck jag tänker strida.

Om illa du gör emot min nästa
då ska du mitt motstånd strax få testa
var förvissad - det ska svida!




Övriga genrer av Sonny P
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-18 01:13



Bookmark and Share


  * Ammi *
ja det låter som civilcurage det, vi ska inte acceptera vad som helst!
applåder!!
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P