Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HON ÄR HAN,HAN ÄR INGEN

När blomman blommar ut kommer
på samma gång
en figur

en figur av en tjej
hon har blommat ut

Hon har blivit en kvinna
en kvinna
en kvinna som har mod


hon är en, en kvina av en mans hand
en hand styrd av en mörk sida av ljuset.
ÄNTLIGEN HON HAR FÅTT LUFT OCH EN BIT AV LJUSETS ÄKTA LJUS.




Fri vers av brown suger
Läst 164 gånger
Publicerad 2008-10-18 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brown suger
brown suger