Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOLEN är min

Du är min sol

du är min solsken

när du går en bit för bit BORTA

Då blir jag borta

När du mörknar så blir jag en sten som inte
visar nån känsla, jag blir helt enkelt borta

jag behöver alltid kärlek av min solsken

du är den som gör mig som en glad moln.





Fri vers av brown suger
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brown suger
brown suger