Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röd,gul,grön spelar kanske roll.......men inte du.

FÖRSTA veckan är röd, hemsk vecka.

ANDRA veckan är gul , njuter av de som kommer.

TREDJE vecka är grön, NU kan jag köpa.

FJÄRDE veckan är inget för att du är här med mig...




Fri vers av brown suger
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-18 12:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

brown suger
brown suger