Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Därför läser jag texterna här

 

Ibland kan man hitta ett guldkorn mitt bland all sanden

Så kan man hitta sandslott där också och glädjas av den

En text av en ungdom kan ge en ett knytnävslag i magen

Texten av ett barn kan få hjärtat att bulta ohejdbart

Äldre kvinnor kan skriva så snuskigt att jag är nära att få värmeslag

Sedan kan yngre män fläka ut sitt inre och begå själslig harakiri, så att jag vill lämna in

De kastas pärlor hej vilt här så att jag blir mörbultad

För att vara en poet måste man vara av det rätta virket på poeter.se

 

Men jag undrar hur man överlever med dikten i behåll




Övriga genrer av Mr Lindemann VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-10-18 18:07

Författaren Mr Lindemann gick bort 2012. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    mannaminne
Tack för att du tar dig tid!
2008-10-22

  Rude Billy
bra
2008-10-20

    Glittra G
hm ... tankvärt
2008-10-20

  papessa
kan bara hålla med...
2008-10-20

    Jnåt
du har så rätt!!
2008-10-19

  LassO
"dikt eller förbannad dikt" ja man kan undra ibland... "de beryktade bråken" syns ibland, även om inte man drabbats av dem... Men som du säger, de finns guldkorn, man får välja och vraka som bokståndet på en loppis ;=)
2008-10-19

  Njord
Dikten är vad man själv lägger in i den.
Man får läsa det man gillar och skippa resten
Om man har öppna forum som det här så kan man bli jättetrött på "skiten" ibland. Men alla måste få och det får man gilla. Livet är fritt och så är poesin
2008-10-18

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dikt med stämpel
som inbjudande tempel
är ett gott exempel
2008-10-18

  Dr Jimmy Johansson The 777
-En Träskalle Till Poet Är Nog Av Det Rätta Groggvirket-
2008-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Mr Lindemann
Mr Lindemann VIP