Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att förlåta (30/3-2007)


Grönt mot rött

Varför ska folk ljuga och dölja sina misstag i livet?
och ännu hellre kanske dömma andra vid första klivet?

Jag vill som sagt inte dömma eller sparka på likens själar
men tror dock jag måste, då dem hakar i mina hälar

Jag hoppas ändå att jag står där en dag och förlåter allt jag mött

av dem som bara sett rött...




Fri vers av tpc
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-18 19:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tpc