Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnad Cornelia!)


Inatt!

- Inatt sitter jag ensam,
jag vill tänka på dig
- mitt enda sällskap e tystnaden

- För jag vill inte prata,
för jag pratar bara med mig själv,

- Jag vill inte lyssna på musik,
för jag har hört alla låtar

Jag vill inte gå ut
och se dem vackra stjärnorna,
vilka gnistrar så klart på himmelen,
för jag har inget sällskap

- Jag vill inte se bilder på porriga tjejer,
för allt jag ser är dig.

- Du finns där alltid hos mig,
alltid med någonstans i tanken

- En dröm är en dröm
om man vill det...

Eller som du själv sa...

"Du klarar det, om du vill klara det"




Fri vers av tpc
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-10-18 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tpc