Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnad Moa!) Sån e jag!


En spillra i nuet!

Stunder i tankar
Stunder i lycka
I att skymta dig där inne
För att just i detta nu
och några steg främre
Vara mig själv
en spillra i nuet




Fri vers av tpc
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-18 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tpc