Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha överseende, läsare, med takt och sånt där
slikt är svårt när jag känner såhär...
Jag klarar, trots allt, att nödtorftig rimma
på mindre än fälften av en halv timma...




40 snitt i pedofilens pitt

Med darr på stämman av förebråelse
han säger jag saknar all förståelse
Tror fan det, att jag känner så
när han antastar dem som är små

Jag tål inte alls pedofilens manér
när han för småungar lismande ler
när han kastar försåtligt sitt garn
och hoppas att snärja ett barn

Psykologer snackar om bättring och bot
men jag tror att det är en obotlig sot
Kemisk kastrering är inte nog
nej, för stympning finns det all fog

Skulle jag se honom nalkas ett byte
då skulle han strax få lida ett lyte
För tar han detta skändliga kliv
är jag beredd med rakbladsvass kniv

Sakta och plågsamt med fyrtio snitt
jag då amputerar hans ömkliga pitt
saltar och trycker den upp i hans ända
så ska det gå när ett barn han vill skända  




Övriga genrer av Sonny P
Läst 425 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-19 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P