Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det slog mig att:


Har man tagit F-n i båten...

...får man ro som S-tan




Övriga genrer av Sonny P
Läst 376 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-19 17:12



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja så är det!
Tar med med
den ene ut
får man ta
de andre hem
ständigt kommer
man i kläm!
Finurligt skrivet!
*************
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P