Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Iallafall i mitt tycke


det snyggaste "namnet" på poeter.se

måste väl ändå vara det som just uppenbarat sig för mig:

stillsam stuvning

Är det inte rena poesin, så säg...

 




Övriga genrer av Sonny P
Läst 395 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-19 22:07



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja det låter
väldigt vackert
Du har helt rätt!
Jag har alltid tänkt
mig det som en:
***POESI RÄTT***
****************
2008-10-19

    ej medlem längre
Tack så hemskt mycket! Får vara försiktig så att mitt ego inte sväller bara :).
2008-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Sonny P
Sonny P