Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag var en blomma


Så skulle jag helt klart vara en Orkide

ja det tycker jag passar mig


Jag är lite svår att förstå sig på

Jag är inte helt lätt att få att blomma

Jag gillar att bli omhändertagen och pysslad med

Jag är mellan varven väldigt torr och tråkig och

Då gillar jag mest att få vara ifred


MEN


när jag är under rätt omständigheter så slår jag ut


OCH DÅ


Blommar jag med full prakt




är allt pyssel och krångel inget problem

allt pillande och vattnande


DÅ ÄR JAG HELT UNDERBAR





Fri vers av Nova-Liv
Läst 293 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-20 14:24



Bookmark and Share


  beam72
gillar denna
braaaaa
2008-12-31

    Stella Stol
Härligt!
2008-10-21

  Elaine.S VIP
Bra jämförelse
och du är helt klart en orkide:))
2008-10-20

  LassO
kan tänka mej att de finns de som vill rycka upp rötterna där, och placera nån annanstans.. ;=)
2008-10-20

  Blodros
...Ja, helt klart vännen :)

gillar ditt val att berätta på...
finurligt
2008-10-20

  lyckeli
tror jag också att du skulle vara...
2008-10-20

  Larz Gustafsson VIP
Jag skulle vilja påstå att du ÄR en blomma.
2008-10-20

    Calin
Ja det skulle du vara.. en av de sällsynta sorterna.
2008-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv