Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar en midvinterkväll

Tårarna är som regnet en midvinterkväll
Solen lyser inte längre
Molnen ligger som ett svart tätt täcke över himlen
Allt man vill är att det ska bli fint igen, att allt ska bli bra
som en sommardag vid stranden,
barnen springer sig varma över den tjocka sanden.
men ingenting blir egentligen som man hoppas,
som man vill,
som man drömmer om.
Ingenting.
Man hoppas att det snart ska sluta regna,
då man inte orkar mer, då tårarna tar slut…

©




Fri vers av wearealllost
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-20 20:36



Bookmark and Share


    seriöst störd
en parad av vackra ord
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

wearealllost
wearealllost