Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kan vara hur gammal som helst, jag älskar dig!

Blicken når inte
dit mina
tankar
för mig
mina händer har aldrig
kupat så vackra
känslor
förut



tranorna svävar tillbaka
från Afrika
fast våren är långt
borta



himlen omfamnar mig
molnen lägger sina
bubbligheter
runt mig
i en enda stor
gruppkram

jag är varm i hela kroppen
kinderna rodnar
förläget

vem bryr sig om
lagar
och regler
eller förutbestämda
normer
när ödet
satt sin stämpel
i min panna
och hans




någon
säger uppstudsigt :

Hur gammal är du egentligen ??



jag svarar :


inget
noll
zero
nada år



kärleken har ingen ålder !




Fri vers av Havanna
Läst 986 gånger och applåderad av 54 personer
Publicerad 2008-10-21 19:22



Bookmark and Share


  Nilon
Vackert och sant ! kärleken har ingen åldersgräns.
2009-03-13

  lyckeli
det är ju så
det är och det
är ju så
du har fått ner
det så självklart
och snyggt
2008-12-02

  aol
så vackert sant
2008-11-22

  you needed more
jag bockar, bugar och imponeras. vackert!
2008-11-12

  micke marin
Ujujuj till och med tranorna ville vara med...
Du lyckas förmedla kärleksruset bra här. Det finns inget som stör...
Gillas!
2008-10-24

  Elaine.S VIP
Väldigt fina och tänkvärda rader.
Gillar känslan jag får av dina ord...
"mina händer har aldrig
kupat så vackra
känslor
förut"

Så himla vackert..
2008-10-22

  Mats Henricson
En liten tår i ögonvrån får jag, så himla FINT skrivet, och man är ju lite "jävig" också, gammal stöt som man är........ Bokmärker !
2008-10-22

    JoLu
första stycket gillar jag skarpt..
härligt och ömt omsvepande
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna