Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stark just nu...


Förnyelselusta

 

Bortom horisonten

de står och ser...

 

längtar nya vägar.

 

Sätter ut fot,

drar tillbaka...

 

tänk om det är ett gungfly!

 

Kanske bäst att fega,

stanna kvar...

 

i gamla trygga

invanda banor.

 

Ja, det är mina ord

som tänker,

mina ord som så gärna

vill ut på äventyr...

 

prova nya marker.

 

Men jag undrar om de vågar?

 




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-21 21:52



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Spännande text om orden!
Bra med korta innehållsrika rader.
2008-10-22

    ej medlem längre
Jag gillar din text väldigt mycket... för att jag känner igen mig. Ibland känns det VERKLIGEN så här i livet. Lusten och tvekan som kämpar om herraväldet
2008-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP