Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har hänt mig att min fd flickvän gjorde slut


krossad hjärta

du var min flickvän
du var min bästa vän
du var mitt allt
men sen gör du slut
då kändes det som om du
tog ut mitt hjärta och
krossade den som ett glas




Fri vers av poeten_peter
Läst 404 gånger
Publicerad 2005-08-06 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poeten_peter
poeten_peter