Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland blir jag bara så trött på att skälla och säga till de älskade små barnen hela tiden.För "vissa" går det ju så lätt....!


Varför är det aldrig någon som gör som JAG säger


NEJ !

nej
är det fucking magiska ordet

gör som jag säger
nån gång

lyssna på min bestämdaste röst
måste jag skrika
måste jag hota
måste jag krypa på knä
för att ni ska göra
som jag säger
nån gång

NEJ !

nej
är det fucking magiska ordet


men jag får bara
mothogg
och oförstående blickar
nästan jämt



FRUSTRERANDE !!



sen

kommer pappsen hem

ser dom djupt i ögonen
så det glimmar till så där
otäckt
säger
Hoppa!



ställer de sig fan på led
och frågar

hur högt



vad gör jag för fel !!???




Fri vers av Havanna
Läst 225 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-22 14:07



Bookmark and Share


  Blåbäret
hög igenkänningsfaktor...applåder
2008-10-22

  Fokus
Du står för nära! Faderskapet kommer som en turist som varit på utflykt hela dagen och det är klart att det är roligt för ungarna att se honom! Rolig text och du är så självklar som alltid är där. Turista lite du också så ska du få se hur högt dina älskade små hoppar när du kommer tillbaka efter utflykten...
2008-10-22

  Njord
GLÖMDE!
Det är så roligt att läsa dina texter för man får följa dig genom din dag. Nästan som en dagbok.
tack för att du delar det med oss.
2008-10-22

  Njord
(Sorry tryckte på fel knapp)

....lyssnar och tänker själva och gör som de tror är bästa.
Jättebra text!
2008-10-22

  Njord
Säger för ofta och för mycket?
Är otydlig?
Är för nära?
Eller så kanske du har fel de kanske lyssnar.
2008-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna