Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...har alltid arbetat för vårt bästa
...varit kreativ och iderik
...har sällan varit frånvarande,
men har väl någon gång försovit sig...




Referenser


Livet har alltid bedyrat mig sin kärlek

från första stund

var jag såld




Fri vers av Rosen VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-22 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP