Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vilken höst....säger inte mer än så




överraskande

 

Katten såg på då jag rörde ihop en smet

Ugnen ska stå på 175 grader så vitt jag vet

Sen kokade jag en kanna te

Och helt plötsligt lät jag det ske

 

Våga kasta dig ut

Vingarna bär tillslut

Du svävar så bra

Och livet för dig dit du ska

 

Istappar föll som spjut mot ditt hjärta

Vad är det nu som livet vill berätta

Om du bara följer med kanske du hör

För alla illusioner stör

 

Våga låta det hända

Då kanske allt kommer att vända

Det är inte ett hot utan en invit

Livet tar dig dit

 

Och du blöder, du ragglar fram tom på energi

Du andas tvivel det är svårt att låta bli

Och du blöder liv från öppna sår

Och tystnaden stryker dig varsamt över ditt hår




Fri vers av PPQ
Läst 407 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-24 00:57



Bookmark and Share


  drakbruden VIP
Du hör och beskriver livsflödet med varsamma ord.
2008-10-24

  Måna N. Berger
Jag känner igen känslan i den här dikten, livet för dig dit du ska!
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ