Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
är inte ute efter sympati


Värdelöshets-sår

Dumpad

Fuck off, fuck off - jag hatar dig
jag hatar mig för att jag inte kan göra rätt
jag hatar dig för att du inte kan älska

jag hatar att du sumpar chansen till det bästa livet du kan ha
jag hatar att jag älskar dig, hatar att du inte älskar mig
jag hatar att du berör mig jag hatar att du inte vill bli berörd
jag hatar att jag älskar dig, hatar att jag älskar dig

hatar dig, älskar dig

dig
dig
dig

faan jag önskar att du var min prins - jag ser ju dig som det

jag är lika trasig som hundarna på hundstallet, misshandlade och söndriga i själen

lika trasiga, lika trasig, trasig

jag önskar jag var tom som du
önskar jag var som du för då skulle du älska mig

jag önskar jag var värd att älskas




Fri vers av Nova-Liv
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-24 10:11



Bookmark and Share


    Stella Stol
starkt och bra tycker jag oxå
2008-10-24

  Fokus
Känner igen varenda stavelse. Du får inte sympati av mig, däremot empati. Mycket styrka i dina ord, var rädd om den styrkan.
2008-10-24

    Calin
Du är värd att älskas så det så.
2008-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Nova-Liv
Nova-Liv