Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter natt kommer dag



Dunkel tar över

men mörkret anar inte





ljus kommer åter




Bunden vers (Haiku) av Havanna
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-24 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna