Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naken och sentimental

Packad och klar
nu vill jag
dansa
chansa
och läsa
högt
från
någon av mina senaste dikter

Naken och
naken
nu vill
jag smekas
bli älskad
och vara
nyfiken på
nästa
steg

Paff
nu vill jag bli lugn
och
tänka över
situationen

Puff
hör
ihop
med
Piff

När
man är död
kan man
vara
lite
stiff

Utsvulten

vill jag
springa till närmsta
matställe
och
trycka i mig
tills
magen
sväller
och
de
pryda
gnäller

Lastgammal
då vill
jag
röka
pipa
läsa
läsvärda
böcker
och blinka
lite
sentimentalt
över
gamla
fotoalbum




Fri vers av Ola Rydberg
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 18:26



Bookmark and Share


    Lily E.
Wow! Gillar!
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan