Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vet int va jag ska kalla den

Ett liv är som universum.

 Ingen vet allt om den precis som livets gång.

Ingen vet till 100% vad som kommer hända senare idag eller nästa vecka
te.x.

Men man kan se det goda i livet ia.f försöka och int ge upp på en gång.
Livet är mer än bara en grej.

Alla gör som dom vill men man kan ia.f försöka stötta den som mår dåligt eller hjälpa en som har det svårt med att bära te.x.

Alla ska int vara egoistiska för att andra har det bättre än dom flesta.

Klanka int ner på dom som redan mår piss.

Ingen vinner på det.

Alla har vi rätt till en del av denna värld fast en del int tycker de.

Alla har en egen tro men låt int andra lida för det.

Låt int andra lida för att dom finns.

Det e bara vad jag har att säga just nu




Övriga genrer av flora
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-25 22:23



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Bra text men skulle tjäna på att delas upp i stycken lite.
Gillar den Norrländska tonen :)
2008-10-25
  > Nästa text
< Föregående

flora