Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(Replik på Sonja Åkessons fråga: ”Hur ser din svindelensamhet ut?”)

sitter på bussen på sätet precis ovan motorrummet och ssskaaakass i takt med tomgången
med en grönmöglig dust genom näsbenet och allt är omslutet i tanternas nationaldryck fenjal,
vi ser ut på en regntung gata, bussen brummar av vardaglighet
och släpper ur sig sin mjölkvita ångest, då och då
släpper den av en passagerare ur sina skjutdörrar, med en öronbedövande busspust
- och allt andas svindelensamhet




Fri vers av ape
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-25 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ape