Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns

Springer över åkern.

En hand knuffar,
ett ögonblick i luften.

Diket hårt mot bara knän,
rullar av och an.

Besvärjelser mot salivhal kind.

Fingrar som griper runt tunna vristen,
klöser kring hälsena så spänd.

Ordlösa ljud mellan vita små tänder.

Och skrattet då?
Likt rullande havsskum.




Fri vers av ape
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-26 18:22



Bookmark and Share


    Issand.
gillar inte ordet salivhal, även om det passar in xD

däremot älskar jag början och slutet, särskilt

En hand knuffar,
ett ögonblick i luften.


resten känns inte helt nödvändigt, men ändå en bra text :)
2008-10-27
  > Nästa text
< Föregående

ape