Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där Fresian växer i massor


Älskling
bär mig ömt i din famn
vagga mig till
rytmen av ditt blod
lyft mig till
dina höga himlar
låt din luft andas
i min lungor

älskling
vårda min kärlek
smek över kullarna
som älskat dig
alltid och
för alltid
längta min längtans
blomning

önska mina stjärnor
håll mig
håll mina händer i dina
viska dina ordmoln
i mina öron
gjorda för att lyssna
till din rösts gungande
vågor





älskling
flyg mig till berget
där fresian växer i massor
där blå syrén
talar dina känslor
för mig
bär mig ömt i din famn
vagga mig
till rytmen av ditt blod
och
smek över kullarna
som älskat dig
alltid
och föralltid





Fri vers av Havanna
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-26 13:51



Bookmark and Share


    Maria Malm
Ljuvligt att läsa..fyllt av kärlek och ömhet..
2008-10-26

  Larz Gustafsson VIP
Attraheras av "smek över kullarna"...

Det skapar en behaglig associationskedja.

Kommer att tänka på Dead Scouts´ platta "Where The Wolfbane Blooms" när jag läser titeln.
2008-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna