Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"distraktionella" är visserligen inget ord (vad jag vet)... men det lät bra i huvudkolan...


distraktionella funktionen i fingertopparna...


Det känns som att jag är berusad
som att väggarna transformeras till garn
och sedan till betong och därefter till cellväggen jag känner igen

kanske är det mer att vara hög
jag har aldrig varit hög
om det inte gäller den där disiga känslan
när man inte rökt på ett tag
eller hjärtklappningen när kaffet går en kopp över gränsen
hela kroppen dansar till det öronbedövande dånet av hjärtat
eller medicinerna... ibland... hög? ja... bra sätt? nej...

Stress... huvudvärk och kognitiva fenomen?
hallucinationer och illusioner
från pressen av att inte fungera fullt ut
kombinerat med latheten att inte klara av att fungera fullt ut
kombinerat med dessa små skrivelseavbrott
skenmanöver...

Jag mörkar lite... idiotin är ganska stressande också...
dumhet är avslappnande när ingen litar på en...
vid alla andra situationer gör det bara ont

Kanske lite mer kaffe skulle hjälpa... och en självklar cigarett...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 77 gånger
Publicerad 2008-10-27 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen