Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlek som både kan vara det vackraste och det hemskaste som finns!


Kärleks sår, de som alltid finns kvar

Kärlekstigen låt utstakad framför mina fötter
Den dimridå som en gång legat störtad
Täckte sår och minnen
Som etsat sig fast som ett brännmärke inombords

All känsla som en gång varit
Låg upptrampad i leran
Där en häst en gång passerad med en vagn

Min utmärglade kropp efter all besvikelse
Låg som svultna kvistar på marken

Det fanns inget hopp
Den blomman som väl vissnat
Förmultnas ändå




Fri vers av Little missSunshine
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-10-27 19:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Little missSunshine
Little missSunshine