Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En unik person, en speciell vän, syster, dotter. Alla kommer vi att sakna dig. Önskar bara att jag hade tagit mig mer tid. Det förtjänade du! Du blev bara 19!


Trasiga skor eller bara ett enkelt farväl

Vi brukade dela samma vägar
Sama knaster
Under skorna

Förlätt förankrar vi oss i minnen
Fast i det som var
Ingen av oss vill blicka framåt
För rädda för att se
Vad det gav

Man kan mycket sällan gå tillbaks till hur det en gång var

Hur högt man än önskar
Så kunde du inte stanna kvar

Ser tillbaka lite smått
Inser hur många stunder som
Förgått
Men minns alla stunder

Oskydlig
Det var det värsta av allt
Hur världen fick mista en värdefull person
Som så mycket hade att ge
Så mycket glädje hon gav
Så mycket vi försökte ge tillbaks
Trodde på allt gott hos människor
Såg framåt utan rädsla
Än var vi unga
Och nu började vår resa
Allas resor är olika
Din inte vad någon hade kunnat ana
Inte vad du förtjäna

Nu finns det bara spår
Av våra trasiga skor
Vägen delade sig
Och du var tvungen att ge dig av





Farväl. Det är många som kommer att sakna dig <3




Fri vers av Little missSunshine
Läst 637 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-08-04 17:31



Bookmark and Share


  aol
bra skaldat
2014-01-30

  peter markurth
bra
2009-08-08

  anita VIP
Mycket bra skriven.
2009-08-04

  peter markurth
bra avslut
2009-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Little missSunshine
Little missSunshine