Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet känns konstigt Alla går b.a.k och f.r.a.m Jag orkar inte bry mig


Måndag och jag måste låtsas att jag bryr mig om var jag har mitt tak

Jag har gravitations tankar i taket
Har samlat för länge och nu är jag på jakt efter ett nytt tak
Duvorna retas åter med mig
Och tävlar om vem som ska skita ner mig först






Jag har fått skoskav över hela kroppen
Och mina ögon kliar efter sina kyssar






Jag vill påminna dig om att du glömde strö ut mina pappers stjärnor över natthimlen







Jag har länge försökt hitta mina gummikänslor
Men jag har glömt var jag lagt dem
Jag tror dem försvann in i din madrass

Det var inte min mening att riva sönder den
Men jag ville ha ett minne
Av ett nu gammalt du och jag
Den hade alla våra dofter i sig




Jag vaknade försent
och
fick stressa till jobbet igen
Livet känns konstigt
I luften ligger Allergier
Alla verkar vara allergiska mot varandra
Alla går b.ak och f.r.a.m
Ju fortare jag gick ju långsammare kom jag fram



Varje måndag skickar jag in
”Nu föll jag för fel kille igen” krönika
Och jag kan höra hela världen sucka tungt






Mitt hus består av sönderkokt ris
Som jag klätt mina väggar med
Varje natt har jag fri sikt över himlen
Mitt tak är fortfarande försvunnet
Men jag hörde om ett flygande tak i Kina

Jag minns inte vad jag tänkte då




Min säng gick i sönder i lördags
Det var då jag försökte lära mig flyga
Men jag lagade den med silvertejp och svart ris
Du har frågat många gånger hur jag kan leva med ett hål över huvudet
Det blir ljus i huset
Svarade jag
När jag egentligen menade
Jag är rädd att mina känslor ska svämma över
Jag har länge försökt klä dem som en moder skulle ha gjort
Men dem har aldrig lyssnat på mig




Jag hatar när det bli måndag
Och man måste låtsas att man tar tag i sitt

”liv”




Fri vers av Little missSunshine
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-28 17:41



Bookmark and Share


  AminaKrantz
det var otroligt bra skrivet ...
det är jobbigt att känna så
man ska ta tag i situvationen men det kan inte alltid vara så lätt
och man tänker varje dag aa nu ska jag lösa alla problem .. ach jag tar itur med det imon istället men det blir aldrig av
men fortdätt kämpa och framförallt massa stöd av vännerna hoppas jag , man ska stötta varandra
2009-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Little missSunshine
Little missSunshine