Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

virtuell kärlek

elektroniska trådar
leder mig
närmare dig myronas krig
strömmen har gått
regn och blixar
klyver träd skär
av telefonlinjer
dödar




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 242 gånger
Publicerad 2008-10-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH