Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

de tidlösa dagarna

fuktig tystand tränger in i mig
gatulamporna spottar kyligt ljus på marken
jag går hem full mitt på gatan
svart asfalt rullar under mina fötter
jag kommer aldrig hem




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-27 21:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH