Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stackars mormor

stackars mormor
mormor gråter ensam
vad betyder mormors broderier
när hon är ensam?

stackars mormor
gråter i sina broderier
hur kan söta katter och hundvalpar hjälpa mormor nu?

stackars lilla mormor
mormor har radion igång
för att få höra människoröster
mormor låtsas att hon har umgänge

stackars lilla mormor
påminner för mycket om verkligheten
ingen vill umgås med mormor




Fri vers av LiNNEJAH
Läst 289 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-27 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LiNNEJAH
LiNNEJAH