Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur tiden


Min kärlek tummade
på dig

 trevande
bakom

minnen
av oss

 blottlade
våra hjärtan

fyllde
hålrum



känslostormar
bakom

 hjärtrusen
virvlade

ur tiden

tummade på saknaden
av dig
 




Fri vers av Rosen VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-28 12:52



Bookmark and Share


  berxper
Åh, så fint!
Får känslan av att du tummar på ett fotografi, och minns svunnen kärlek..."Ur tiden".
Härligt bildspråk!
2008-11-02

  Carola Zettergren
Enastående!!!
2008-10-29

  anits VIP
Vackert
2008-10-29

  Havsbris
Den evig kärlek,
den vakraste men
den längtade med...

Livets resa, sökande
och längtan, allt menning
att man ska bli lycklig och
hitta sanningen...

Vi är alldrig nöjda ändå,
vad som helst, vi vill alltid
mer och mer; och efter
stormen kommer stillan
och igen stormen;

Ett sätt att växa och mogna
om friska och medveta ;o)
Lyckan är det du gör av din
dag idag och hur och med
vem; men speciell och
viktigaste med dig...

Riktig bra poesi, tack!!

BRAVO!
5*****
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Rosen
Rosen VIP