Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

detta är en såkallad egendomlig egotext... ursäkta röran..


sexualitet... kan man ignorera bort det...?

ännu en av de där detaljerna som känns onödigt

i det här livet... för mig då...

skulle aldrig våga tala för någon annan på den punkten...

känsligt ämne... har jag hört...

men det är väl som en kombination av känslan åtrå

och... kanske inte förälskelse men...

vill säga ett toalettbesök... men det känns lite opassande

fast vad vet jag...

aldrig varit intresserad... är visserligen en lögn

men det var så länge sedan nu...

ähh.. jag har kaffe och cigaretter... vafan ska jag med sex att göra...

kärlek vore trevligt att möta igen... någon gång... längre fram...

när allt inte känns så jävligt... vill inte forcera min kollaps på någon annan...

vem fan är jag, liksom... vill du gå på en date med mig och kan du hjälpa mig med mitt emotionella bagage.... nej? ok, jag går och hänger mig... du vill hjälpa med det istället... ok, ta tag i repet, dra hårt... tack... och sparka undan stolen... nej, jag skriker inte bara order, det är bara lite emotionellt för mig.... ok, vill du vara snäll att sparka undan stolen... tac...

... eller något ditåt... det känns lite oschysst att lägga på någon

fast... ni människor är ändå riktigt söta ibland... hmm... lät det där lite för mycket som en seriemördare...? fast ändå, ni är söta...

ni är söta och jag är bittermandel... hur fan tänkte de egentligen?

slutstation för egendomlig egotripp

avstigning för samtliga passagerare...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-28 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen