Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här sitter jag ensam i mörkret igen

Och jag har länge trott
att allting kommer ordna
sig till slut, att allt verkligen kommer bli bra.
Stjärnorna faller ner
men de vägrar
att falla i min närhet för då
kommer jag bara förstöra ännu mer.

Rösterna säger att jag lika gärna
kan springa härifrån
och aldrig återvända.
Ni bryter ner mig.
Inne på rummet fångas de hemska
tankarna,
Jag vågar inte längre drömma.
Ljusen tar sig därifrån
och här sitter jag ensam i mörkret igen.
Tiden verkar stå
stilla,
Och inget står rätt till.

För jag har förstört allt genom att bara
finnas här och andas.




Fri vers av InDieNacht
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-28 21:48



Bookmark and Share


  Thesameiused2be
Hej älsklingen! kämpa på nu! du är stark!
pusss <333
2008-10-28
  > Nästa text
< Föregående

InDieNacht
InDieNacht