Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skrev detta till hon som håller mitt hjärta.


En åt gången

Man kan ge vem som helst en kram.
Man kan ge en vän en puss.

Man man kan bara ge en person sitt hjärta.
En åt gången.

Jag ger hela mitt hjärta till dig,
sen är det upp till dig vad du vill göra.
Stampa på det, vårda det, eller omfamna det.

Det är dig jag tänker på när jag vaknar.
Det är dig jag drömmer om när jag sover.

Man kan bara ge en person sitt hjärta.
Bara en åt gången.

Förhoppningsvis är det bara dig jag ger det till för du är den jag vill spendera min tid, mitt liv med.

Jag älskar dig.
En åt gången.
Bara du.




Fri vers av IhaveAblackHeart
Läst 252 gånger
Publicerad 2008-10-29 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IhaveAblackHeart