Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En nära väns död får en att börja tänka om.


Forever and always an angel.

Mini, min Mini.
Våra minnen.
Våra stunder tillsammans.
Jag kunde ha gett dig allt om du bara lät mig, men det gjorde du inte.
Det enda jag fick ge dig, var en ring och en ros.
Jag älskade dig, av hela mitt brustna hjärta och nu finns du inte längre.
Älskade..
Nej, jag älskar dig.
Det har jag alltid gjort och det kommer jag alltid att göra.
Du var den som stod vid min sida.
Du stod där,
du fanns alltid för mig.
Du var mitt allt, du var min klippa.
Min himmel, mitt hav, du var jorden som jag står på.
Nu ligger du i jorden.
Six feet under..

Var är du?
Vakar du över mig?
Hjälper du mig fortfarande?
Leder du mig på rätt väg?

Ringen är nu din systers,
Rosen hänger i din mors sovrum.

Jag lägger en ros för dig varje dag.
Du var min ros.
Du var vacker, vänlig och älskad.
Allting jag inte är.
Jag såg upp till dig för du var den för mig.
Jag önskar bara att jag haft modet att ringa dig den kvällen.
Då kanske du hade varit hos mig, i min famn,
och ingenting av detta hade hänt?




Fri vers av IhaveAblackHeart
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-08-12 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IhaveAblackHeart