Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För snabbt



Vintern kommer alldeles
för snabbt
mitt huvud hinner inte
ligga på kudden
somna
gnugga ögonen varma
förrän
dagen gryr sin gryning igen

och

tomten som ser ut
att komma
alldeles för tomhänt
i år igen
springer alldeles för snabbt
hitåt
barnen ler och skrattar
och önskar till tomten
jag önskar till högre makter

vintern kommer alldeles
för snabbt

fast

tårarna syns ju inte i
snön som kanske faller
snart




Fri vers av Havanna
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-01 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna