Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjutton stavelser vid fågelbordet


dunmjuk i handen
döden ännu väntande

fönsterflugen mes




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 320 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-11-02 09:02



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
Vilken våldsamhet och dramatik i de mjuka oskyldiga raderna. Den här hajkussen fastnar.
2008-11-06

  Carola Zettergren
Snyft...
2008-11-02

  Rolando Furioso
Fin ögonblicksbild av livet i en hand. Har själv satt upp rovfågelssilluett på strategiska fönster för att slippa döda småfåglar.
2008-11-02

    © Birgitta Wäppling VIP
Fenomenalt välskriven och träffsäker haiku.
2008-11-02

    Komisarek
Okej total nybörjarfrågan men en Haiku är väl 5 7 5 stavelser va.
Fiins det några andra varianter på stavelser och är det då fortfaranda Haiku?
Gillade vemodet som den här texten förmedlade.
2008-11-02

    Melona
jo
men så står man där
med det pickande lilla livet i sin kupade hand
och hur gör man, blåser lite för att se... ja, se vadå!?
skänker värme och hoppas den mår bra...
2008-11-02

  Mr Lindemann VIP
Ja, lite vemodsvacker i all si bedrövelse så men handen står ju där handfast och greppar den stackaren, så klarade sig vingaran?
2008-11-02

  Mona*
Sorgevackra stavelser.
2008-11-02

  thyra
Sorgliga stavelser, ett drama som berör!
2008-11-02

  Peter Matsa
Så söt ... en sista tid i handen
Mycket i dessa tre rader...
2008-11-02

  glittertindra
blir lika sorgsen varje gång det händer.. de små fåglarna.. sorgsen liten haiku..
2008-11-02

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Fin och lite vemodig
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder