Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avig Ax











ringa gripen med bävan i halsen rister strupen illa

-tuggar torr fradga grinar och reser ragg, suger gomfloran helt ren

starkt tyglad ansar jag mig hårt agad i tukt och raseri

-ty att ta i trä är som att spy i dy

öppnar käften och halar in länken, diar odlad spor pin färsk

-rik av av iver glider imman in

löddrig luckrar jag upp torr fradga

väver kysk tung kyss bakom älv och ringa å

-agerar i bjärt kontrast till min egen natur och stöper mig snöpt i samma form som du

-sprätter luden latrin i loj lättja, etsar dig med idog iver

kväser din åtrå med sans och lust

hyvlar av mig avig ax

yppar en svart invit med en sober gest

-en eftertraktad förödmjukelse att beundra i skymundan




Fri vers av Dr Jimmy Johansson The 777
Läst 391 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-02 11:10



Bookmark and Share


  Lili Samuelsson VIP
"tuggar torr fradga grinar och reser ragg, suger gomfloran helt ren"
hoppla här fastnade jag, en bra stund och gottade mig
2009-02-22

  Dr Drey
tänkvärt,

Dr Håll Utkik Efter Ufo X
2009-01-21

  Johan Bergstjärna VIP
Är Detta En Text Av En Varelse Från Ett Annat Solsystem??
Fattar inte mycket. Whats the point???
2008-11-30

  MeAmmie VIP
Helt enkelt briljant och en riktigt tänka till dikt!
2008-11-22

    Lars Gullberg
Det här är en väldigt poetisk text
2008-11-05

  Bjarne Nordbö
Förs upplever jag din text som ja just det ett avigt ax. Men efter ett antal läsningar förändras det aviga och blir något annat. Gudarna vet vad. Men en viss värme spred sig ut från skärm. Många snygga formuleringar du får till här.
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Dr Jimmy Johansson The 777
Dr Jimmy Johansson The 777