Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte

Närheten av andra
kan inte
ta bort

saknaden av
dig.




Fri vers av Birfir
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-02 19:36



Bookmark and Share


    Willma
fint!:)
2008-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Birfir
Birfir